Oefentherapie - Overzicht van onze diensten

Wij bieden zorg op het gebied van HOUDING, BEWEGING, ADEMHALING EN ONTSPANNING!

Wij leren u uw pijnklachten of gezondheidsproblemen begrijpen door aandacht te hebben voor het gehele lichaam. Zodra u openstaat voor een actieve aanpak van uw klachten zullen wij u begeleiden met stap voor stap opgebouwde oefeningen en krijgt u adviezen en tips om gezonder met uw lichaam als geheel en uzelf binnen uw sociale omgeving en uitdagingen om te leren gaan.

Alle oefeningen en adviezen zijn direct toepasbaar in uw dagelijks leven. Oefentherapie Mensendieck kenmerkt zich door de individuele aandacht, de functionaliteit van de oefeningen en het doorlopen van de stappen van gedragsverandering (openstaan, weten, willen, kunnen, doen, volhouden).

Onze missie is om mensen in de IJmond beter te leren omgaan met alle gezondheids-uitdagingen van het soms stressvolle bestaan. Wij willen mensen zelf laten ervaren wat ze kunnen met hun eigen lijf. Wij begeleiden mensen graag naar een fitter lijf en een ontspannen brein, zodat ze gezonder worden/blijven en met meer plezier en energie kunnen leven en werken.

Oefentherapie-Broekpolder-Heemsker-Waarmee-helpt-oefentherapie-Rugklachten

Ben je klaar om je klachten aan te pakken?