Klanttevredenheid

De klanttevredenheid bij Oefentherapie Broekpolder-Prinsenhof

Natuurlijk stellen wij alles in het werk om onze clienten zo tevreden mogelijk te houden, maar soms lukt dit helaas niet. Therapie blijft nu eenmaal maatwerk en wij zijn ook maar mens. Bent u tevreden, vertel het anderen! Mogelijk kunnen zij ook nog goede tips/adviezen gebruiken.

Bent u ontevreden, vertel het ons. Maak hiervoor een aparte afspraak, dan gaat dit niet van uw behandeltijd af. Of schrijf uw klacht voor ons op. Klachten krijgen we niet vaak, maar bespreken we natuurlijk liever met u persoonlijk.

Blijer worden we van alle reacties op Zorgkaart Nederland, onze bedrijfspagina op Google of Facebook, hier kunt ú ook recensies over onze praktijk lezen, of er 1 achterlaten.

Iedereen die bij ons in behandeling is geweest, ontvangt per email een klanttevredenheidsonderzoek via Qualizorg. Wij stellen het erg op prijs als u (desnoods anoniem) uw mening geeft over uw oefentherapeut, onze praktijk en uw behandeling. Hiernaast ziet u ons resultaat tot dusver. Klik op de afbeelding voor meer informatie.