Buiten Bewegen (TIENERS/EXAMENKANDIDATEN)

De Buiten Bewegen les is een doorlopende les, die wordt gegeven in de groene buitenruimte van Broekpolder, Heemskerk. De les bestaat uit verschillende wandel en loopvormen, spierkrachtoefeningen (eventueel met gebruik van bruggen en bankjes in het park) en ontspanningsoefeningen. Doel is om lekker buiten in beweging te zijn, juist voor tieners, die het midden zoeken tussen wandelen en hardlopen en milder in beweging willen zijn dan tijdens een bootcamples.

Ook is er veel aandacht (via principes uit de MINDFULNESS) voor aandachtstraining, ontspanning en ademhaling. Zodat de tiener beter slaapt, zich beter kan concentreren, meer energie krijgt en makkelijker tot leren komt.

Doelgroep

Iedereen kan aansluiten, of je nu al vaak of juist al lange tijd niet hebt bewogen. Deze lessen kunnen een mooie opstart zijn om weer te beginnen met actief bewegen naast je studie/huiswerk/examens.

Lestijden

Bekijk ons lesrooster voor actuele cursusdata en -tijden. Het seizoen loopt van september tot en met juni; tijdens schoolvakanties is er geen les.

  • Maandag van 19.00 tot 20.00 (instructeur Inga)

Kosten

  • gratis proefles!
  • 10 rittenkaart à €75,-

Aanmelden

Bekijk ons lesrooster voor actuele cursusdata en -tijden. 

  • Interesse in Buiten Bewegen? Meld je aan via ons contactformulier. Je ontvangt na aanmelding binnen twee werkdagen een reactie op je bericht.